Termeni si Conditii
Termeni si Conditii

1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
2. ALTE DISPOZIȚII / ACCEPT UTILIZARE
3. ALTE PREVEDERI


1. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La Iancu Signature se angajează să respecte cu stricteţe dispoziţiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date şi se angajează să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul si adresa de email.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către La Iancu Signature.


2. ACCEPT UTILIZARE

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt apărate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Aceşti Termeni şi Condiţii alcătuiesc întreaga înţelegere dintre La Iancu Signature şi Utilizatori/Clienţi în legatură cu utilizarea de către aceştia a site-ului nostru şi înlocuieşte orice întelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către Clienţi a site-ului nostru.

Eventualele litigii apărute între La Iancu Signature şi Client se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti române competente material şi teritorial de la sediul La Iancu Signature.

Clientul este in mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. www.laiancu.ro nu garanteaza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori.

Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau republicat in nici un fel si cu nici un alt scop fara acordul scris la titularului Site-ului.

Prin accesarea Site-ului utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactivese, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului Site.

Desi incercam in permanenta sa pastram continutul cat mai actualizat, ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite in urma accesarii Site-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul Site-ului catre calculatoarele utilizatorilor.


3. Alte prevederi

Ofertele/cupoanele/promoțiile nu se cumulează cu alte oferte aflate deja în derulare.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

Fiecare locație are o zona de livrare limitată. Verificați telefonic sau pe site dacă vă aflați în aria de livrare.

Data și ora livrării vor fi alese de către client în momentul plasării comenzii.

Comanda minimă pentru livrare este de 40, 90 sau 110 lei, in functie de zona de livrare, indiferent daca exista in cadrul unei promotii sau nu.

Toate preturile contin TVA.

Livratorul poate oferi rest la maxim 150 lei.

Plata se poate efectua cu numerar, bonuri de masa sau cardul bancar (caz in care ar trebui sa anuntati operatorul. nostru, in momentul confirmarii comenzii).

In functie de conditiile meteo si de trafic, firma isi rezerva dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul delivrare.

Produsele noastre pot proveni din materii prime congelate.

Produsele noastre pot conține următorii alergeni : Gluten din grâu, ouă și/sau derivate, lapte și/sau derivate, soia și/sau produse pe bază de soia, pește și/sau produse pe bază de pește.


Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului La Iancu Signature, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

La Iancu Signature,
Str. 23 August nr.200
*1212
Deschis: 10:00 – 00:00