d

Despre noi

Povestea noastra

La restaurantul nostru, ne mândrim cu ingredientele proaspete și de cea mai înaltă calitate pe care le utilizăm pentru a crea preparate gastronomice rafinate. Avem o echipă de bucătari talentați și creativi, care îmbină în mod armonios tehnici tradiționale și inovatoare pentru a vă oferi preparate unice și delicioase. Fiecare mâncare este pregătită cu atenție la detalii, iar prezentarea artistică a felurilor de mâncare este la fel de importantă pentru noi ca și gustul în sine.

Odată ce intrați în restaurantul nostru, veți fi întâmpinați de o ambianță rafinată și de un personal atent și prietenos, gata să vă ofere o experiență deosebită. Fie că sunteți în căutarea unei cine romantice, a unei sărbători speciale sau a unei întâlniri de afaceri importante, suntem aici pentru a vă oferi un serviciu impecabil și a vă asigura că vă simțiți ca într-un loc special.

La noi, nu ne concentrăm doar pe mâncare și servicii de înaltă calitate, ci și pe selecția atentă a băuturilor. Oferim o gamă largă de vinuri fine, cu accent pe etichete de prestigiu, care completează perfect fiecare fel de mâncare pe care îl servim. De asemenea, avem o selecție rafinată de băuturi premium și cocktail-uri speciale pregătite cu măiestrie de barmanii noștri experimentați.

a

La Iancu Signature,
Str. 23 August nr.200
*1212
Deschis: 10:00 – 00:00