Echipa noastra
Bucătăria e un loc nobil. În restaurant reprezintă piesa de rezistentă. Provin dintr-o familie de bucătari unde tat meu a fost maestrul în arta culinară și mama șef bufetier. Cei 36 de ani în industrie m-au învățat ca totul este posibil când ai o piele de elefant.
Leon
Executive Chef
Puțină lume cunoaște ce înseamnă să fii pizzaiolo. Poate te intrebai chiar si tu inainte sa citesti asta. Fiecare felie de pizza ce iese din cuptorul nostru reprezintă o bucată din sufletul meu. Vă invit să gustați delicioasele mele creații, rezultatul a 10 ani de studiu si devotament pentru a-mi perfecționa măiestria culinară în arta cuptorului.
Alex
Pizzaioli
HoReCa e o industrie subestimată. Clientul trebuie sa fie izolat complet de dificultățile asociate cu meseria mea. Scopul final este ca serviciul sa fie impecabil, indiferent de cât de mare este volumul de munca. Cei 17 ani în domeniu m-au adus la această concluzie.
Ionut
Brand Manager